boek

Het nieuwe boek van Kaj is af! We gaan het boek 'Tijd voor de betekeniseconomie' zelf uitgeven, met behulp van crowd funding. Als 1000 mensen het boek kopen (€14,95), kunnen we het uitgeven. Help je mee om de betekeniseconomie weer een stapje dichterbij te brengen? Ga naar de site van De Zaak van Betekenis voor een persoonlijke toelichting, een digitaal inkijkexemplaar en het bestelformulier. 

Het verhaal over onze economie dat ze je nooit vertellen
Oneindige economische groei als oplossing voor alles? Individuele hebzucht als belangrijkste menselijke drijfveer? Bedrijven die ten koste van alles winst mogen maken? Verbaas jij je ook over de vanzelfsprekendheid waarmee bepaalde ideeën over onze economie nog altijd klakkeloos worden geaccepteerd als de beste ideeën om onze samenleving op te baseren? Dit boek maakt duidelijk hoe het zover gekomen is en stelt je in staat om een heel ander verhaal over onze economie te vertellen, het verhaal van de betekeniseconomie. 
Aan de hand van 10 uitgangspunten daagt Kaj uit om ons huidige economische verhaal, dat stamt uit de jaren ’50 van de vorige eeuw, te herschrijven tot een verhaal dat past bij de tijd die voor ons ligt.

Benieuwd? Bekijk dan hier het inkijkexemplaar...

Het uitgeven van dit boek gaat natuurlijk niet vanzelf en niet zonder hulp. Hieronder vind je een afbeelding van de flyer die we gemaakt hebben om het boek onder de aandacht te brengen. Klik op de afbeelding om de flyer in PDF-formaat te downloaden. Stuur hem vervolgens door naar iedereen die je het verhaal van de betekeniseconomie gunt. Op de flyer staat een link naar de website waarop je onder andere een inkijkexemplaar vindt en een filmpje over het boek. Je kunt daar ook het boek bestellen. Je krijgt pas een factuur als het boek ook daadwerkelijk gedrukt wordt. We nodigen je van harte uit om mee te helpen om de betekeniseconomie weer een stapje dichterbij te brengen.