Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Arganolie een weldaad voor de huid

Arganolie een weldaad voor de huid


Hoe zou u het vinden als er een product was die zowel geschikt was als dag- en nachtcreme? Of die geschikt was voor de droge, gevoelige en ruwe huid. Geen aparte potjes meer voor de verschillende gezinsleden, maar een potje voor iedereen. Zelfs voor degene die een verouderde huid zoveel mogelijk willen tegengaan. Of voor degene die het voor litteken behandeling wil gebruiken.

Arganolie is met name samengesteld uit verzadigde vetzuren en is rijk aan vitamine E en antioxidanten, bovendien bevat het Quercitine en Myricetine die bekend staan om schimmeldodende en bacteriedodende eigenschappen. De olie heeft een aangename geur, trekt snel in de huid en veroorzaakt geen vlekken. Deze aangename eigenschappen en de unieke samenstelling lenen zich uitstekend voor cosmetische producten.

Voordelen Arganolie:

  • Neutraliseert vrije radicalen en voorkomt veroudering van de huid
  • Verbetert de elasticiteit van de huid
  • Bevordert wondgenezing
  • Vermindert bestaande littekens
  • Versterkt zwakke nagels
  • Versterkt en verzorgt het haar
  • Herstelt de aangedane huid (verbranding)
  • Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf
  • Geschikt voor zowel gevoelige alsook de ouder wordende huidtypes
  • Werkt verzachtend en herstellend bij Psoriasis

Argan Multi Repaircreme

Deze creme is uitermate geschikt voor zowel een intensieve verzorging, als werkzame anti-aging, maar in het bijzonder voor herstel van een aangedane huid, gedurende de dag en nacht, zoals een extreem ruwe en/of schrale huid.
Een natuurlijke alg werkt als een UVA filter (niet verwarren met een UVB filter , welke in zonnebrandproducten wordt gebruikt) en beschermt tegen de schadelijke effecten van het daglicht. Dit UVA filter is na het aanbrengen direct werkzaam, werkt de hele dag en is niet schadelijk voor de huid tijdens de nachtrust.

Argan bodymelk

Deze bodymelk is op ambachtelijke wijze vervaardigd met toevoeging van heilzame kruiden, aroma oliën en Arganolie van Argan d’Or. Deze bijzondere olie wordt handmatig koudgeperst door Marokkaanse Berbervrouwen, die hiervoor een eerlijke prijs (Fair Trade) betaald krijgen. De lokale bevolking in zuid-west Marokko is arm, maar ze onderkennen de waarde van de boom en door ze een eerlijke prijs te betalen worden ze geholpen tegen de armoede.

Naast superieure verzorgende eigenschappen heeft deze bodymelk aanvullend ook krachtig herstellende en heilzame eigenschappen. Argan Bodymelk is uitermate geschikt voor, zowel een intensieve huidverzorging, als een werkzame anti-aging en als verzorging voor alle onregelmatigheden van de huid, zoals onzuiverheden en extreem ruwe en schrale huid en littekenverzorging. Super veelzijdig en magisch doeltreffend. De Arganboom heeft niet voor niets de bijnaam “Boom de schoonheid”.

Arganolie

Arganolie is de meest veelzijdige olie. Verschillende studies hebben aangetoond dat Arganolie de huid verstevigt en herstelt. Naast de bovengenoemde eigenschappen kan Arganolie ook gebruikt worden bij acne. Tevens is Arganolie een weldaad voor het haar. Arganolie heeft een complete, veelzijdige, herstellende, antibacteriële en antirimpel werking. Geschikt voor zowel een droge als een vetten huid, vanwege de regulerende werking. Arganolie heeft een prettige, natuurlijke geur, wordt direct in de huid opgenomen en is heerlijk in bad. Arganolie wordt ook als massageolie gebruikt bij massages die lichaamsvetten helpen afbreken, zoals bindweefselmassages.

Rate this post