Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Atkinson dieet

Atkinson dieet


Het Atkinson dieet is een wetenschappelijk bewezen voedingsstrategie die gebaseerd is op een koolhydraat beperkt dieet. Het dieet maakt gebruik van voedzame koolhydraten verschillende soorten eiwittten,goede vetten en een goed doordacht maaltijdschema.

Wel moet je op letten dat je niet teveel koolhydraten tot je neemt teveel koolhydraten geeft als resultaat dat je aankomt maar geen zorgen het Atkinson dieet past dit voor je aan. In het begin is het de bedoeling dat je 20 gram aan koolhydraten binnen gaat krijgen deze kun je halen uit salades en groenten let op dat je wel groenten pakt die niet zetmeelhoudend zijn,

Zorg ervoor dat je koolhydraat en vezelrijke voedingsmiddelen binnenkrijgt de eerste week ongeveer 25 gram per dag. Daarna ga je na elke week de hoeveelheid koolhydraten wat opvoeren met 5 gram erbij per week dus 30 gram per dag zo kun je rustig door blijven gaan met afvallen tot je bijna niet meer afvalt.

Als je op een gegeven moment bent afgevallen maar ook echt op gewicht wilt blijven verhoog je het aantak koolhydraten met 10 gram per week zodat je heel langzaam afvalt en dus mooi op gewicht blijft. Houd je koolhydraat consumptie in de gaten dit zorgt er niet alleen voor dat je en/of afvalt en op gewicht blijft maar zorgt er ook voor dat je je eigen gezond voelt.

Het Atkinson dieet richt zich op voedzame onbeperkte levensmiddelen, vitamine en mineralen supplementen het beperkt de hoeveelheid slechte koolhydraten die toch meer dan 50% van de mensen tot zich nemen. De belangrijkste vitamine en voedingssupplementen bestaat uit multivitaminetabletten en een capsule met essentiƫle olie al meer dan 20 miljoen mensen hebben deze voedingsfilosofie uitgeprobeerd.

Rate this post