Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Dukan dieet – Afvallen met Dukan in 3 fasen

Dukan dieet – Afvallen met Dukan in 3 fasen


Je vind niet snel een lekker recept wat geschikt is voor het Dukan dieet. Maar in onze zoektocht kwamen we het recept tegen  van een pannenkoek met haverzemelen. Haverzemelen zijn een belangrijk onderdeel van het dieet, ze zijn gezond en goed voor je darmen. Ze zorgen ook voor een “vol” gevoel, waardoor je minder snel terug honger krijgt. Een van de nadelen van het Dukan dieet is dat het nogal eentonig is. Daarom zijn mensen opzoek naar wat afwisseling, dit kan door middel van een dieet soep.

Deze soep overschrijdt de aanbevolen ingrediënten, maar is door onderzoekers aangeraden. Het kan dus geen kwaad om deze te eten tijdens het Dukan dieet. Het Dukan dieet is een steeds populairdere manier om af te vallen, veel mensen beginnen zich dan ook af te vragen of er ook nadelen zijn verbonden aan het dieet. Pierre Dukan heeft te maken met aanhangers, maar anderzijds ook mensen die zijn methode afbreken en beweren dat er veel nadelen aan verbonden zijn. Laten we hier verder op in gaan.

Zoals je ondertussen wel weet is het Dukan dieet een proteïnendieet. Daarom hoor je vaak dat het dieet belastend is voor de nieren. Het is enkel tijdens de eerste fase dat je enkel proteïnen mag eten, en deze duurt maximum 10 dagen. Dit kan dus onmogelijk blijvende gevolgen hebben op je gezondheid. Veel mensen zoeken via Google naar “Dunkan dieet” maar dit is verkeerd. Ze bedoelen eigenlijk Dukan dieet.

Rate this post