Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Foodboxen voor een gezond en lekker leven

Foodboxen voor een gezond en lekker leven


Als er iets is waar je je lekker door gaat voelen, is het wel een gezond lichaam. Over hoe je dit het beste kunt bereiken zijn vele publicaties en methodes te vinden, het is simpel maar het wordt door moeilijk gemaakt. Gezond eten is namelijk niet moeilijk, sterker nog je hebt daar echt geen foodbox, maaltijdbox, dieet goeroe of dieet schema voor nodig. Het enige wat je nodig hebt is een beetje tijd en kennis van zaken, echter is dit nu net het probleem bij de meeste mensen. Tijd hebben we niet en kennis ook lang niet altijd over alles.

Omdat tijd nou net het probleem is, is gezond eten met een foodbox misschien wel de makkelijkste en beste oplossing, waarom? Omdat foodboxen echt gezond zijn!

Verser dan vers!

De gebruikte producten in deze kookdozen, boodschappenpakketten zijn vers, vaak regionaal geteeld, uit het seizoen heel vaak en in sommige foodbox gevallen zelfs 100% biologisch en daarom bevatten ze erg veel belangrijke voedingstoffen en verder geen slechte E-nummers of andere kunstmatige toevoegingen. Alleen dit is al genoeg om je te overtuigen van de gezonde kracht van een foodbox.

Team van specialisten.

Dan is er nog het team van specialisten, koks, consulenten, foodies en noem maar op die elke week de weekmenu’s in de foodboxen bedenken. Ze hanteren altijd de schijf van vijf en zorgen daarmee voor een erg gevarieerd voedingspatroon wat juist gezond is.

Nu je begrijpt dat deze manier van koken en eten erg gezond, tijdbesparend en leerzaam is, dan kan ik je ook nog vertellen dat door de duidelijke recepten iedereen snel deze maaltijden op tafel kan serveren. De recepten zijn kinderlijk eenvoudig te bereiden, alles is al in de juiste porties aanwezig, het enige wat jij hoeft te doen is de instructie te volgen. Alles te bakken, koken en snijden en je bent er. Zo zet jij net als een echte chef de lekkerste menu’s op tafel.

Welke foodbox bestellen?

Helaas is niet elke maaltijdbox / foodbox zo goed als hierboven beschreven, daarom ga ik het tweede gedeelte van mijn uitleg met je in. Enkele namen die je kunt onthouden van goede kwaliteits maaltijdboxen zijn: Mathijs Maaltijdbox, Chef Ali, De Krat, Allerhande Box, HelloFresh en mijn favoriet Marley Spoon.

Om maar meteen bij mijn favoriete foodbox te blijven en misschien ook wel de beste foodbox van Nederland, zijn de Marley Spoon recepten echt subliem! Ze zijn elke week alles behalve gewoon. Deze recepten zijn werelds, cultuurrijk, vernieuwend en erg inspirerend voor je verdere kookkunsten. De beste ingrediënten van de beste boerderijen worden gebruikt, het beste vis, groente en vlees.

Andere voordelen zijn dat je bij de maaltijdbox van Marley Spoon zelf kunt kiezen welke recepten je in de box krijgt. Elke week kun je via je online account uit een aantal nieuwe recepten kiezen, hier tussen vind je vlees, vis maar ook voldoende keuze uit vegetarische recepten en Marley Spoon recepten die geschikt zijn voor gezinnen.

Proberen met korting.

Natuurlijk hoef je niet meteen een lidmaatschap op de foodbox te nemen, en kun je eerst een box proberen, je kunt namelijk altijd je abonnement opzeggen via het online account dat voor je wordt gemaakt zodra je de eerste bestelling plaatst. Over een eerste foodbox bestelling gesproken, je kunt bij 25 EUR korting krijgen op de eerste maaltijdbox, deze korting kun je via Google vinden.

Wat veel mensen niet weten is dat je op dergelijke diensten altijd recht hebt om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Dit betekend dat je vanaf moment van bezorgen je nog twee weken de tijd hebt om je lidmaatschap op te zeggen. Probeer daarom gerust een keer een of meerdere maaltijdboxen zoals die van Marley Spoon. Maar ook boxen zoals De Krat, HelloFresh en Streekbox zijn goede alternatieven.

Rate this post