Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Make Lash – serum voor wimpers

Make Lash – serum voor wimpers


Luxueuze, flirterige wimpers zijn vrouwelijk en aantrekkelijk. Boost uw natuurlijke verleidingskracht! Make Lash Eyelash Enhancing Serum helpt om je wimpers dé uitstraling te geven. Nooit meer nood aan fake extensions. Prachtige, gezond uitziende en absoluut fonkelende wimpers in slechts enkele borstelstroken.

Make Lash is een wimperversterkend serum gemaakt met biotinoyl Tripeptide-1, het is klinisch bewezen dat dit helpt om je wimpers te versterken in slechts 60 dagen. Wimpers zullen er knapper, sterker en dikker uitzien.

Werkt Make Lash Serum really echt nl.wikipedia.org?

Klinisch bewezen resultaten – Klinische testen werden gehouden en 96% van de vrouwen zag dat hun wimpers sneller groeiden in slechts 14 dagen, 97% van de vrouwen zag dat hun wimpers voller werden, 100% van de vrouwen had het gevoel dat ze vochtigere en gezondere wimpers kregen, 98% had minder mascara nodig, 100% zou het aanraden aan vrienden. Dus zeg vaarwel aan die kleine vervelende borstels en zeg hallo aan vollere, beter uitziende wimpers in enkele weken, zelfs na het eerste gebruik.

•             Make Lash bied tot 50% langer goed uitziende wimpers en tot 75% meer volume in je natuurlijk uitziende wimpers en dit allemaal in slechts 60 dagen.

•             Getest door oogartsen en dermatologen

•             Veilig voor mensen met contactlenzen

Make Lash Serum – ingrediënten

Polypeptiden, bestaande uit aminozuren, helpt beschermen tegen afbrokkeling en helpen om je wimpers er meer volumineus uit te laten zien.

Make Lash is gemaakt met biotinoyl Tripeptide-1, dit zorgt ervoor dat je wimpers er beter uitzien en dit slechts door Make Lash 1 keer per dag te gebruiken. In slechts 30 dagen* zien je wimpers er beter en volumineuzer uit.

Biotin (Pro-vitamine B7 / Vitamine H / Co-enzyme R), een essentiële factor in het onderhouden van de gezonder uitziende wimpers.

Panthenol (Vitamine B5) helpt om lagen aan te brengen en droogt meteen op voor een onmiddellijk resultaat.

Reviews van Make Lash conditionerende mascara

Ik had altijd al korte wimpers maar na het gebruik van Make Lash zijn ze nu verdubbeld in lengte. Ik heb Make Lash al op mijn kerstlijstje staan!

Kristien

Ik kan bijna niet geloven hoe Make Lash mascara echt doet wat het beloofd! Ik gebruik Make Lash nu net iets meer dan een maand om mijn door extensions beschadigde wimpers te herstellen. Het maakt zo’n verschil en daardoor zien mijn wimpers er nu fantastisch en beter uit dan extensions. Ik beveel het product echt aan.

Barbara

Na 2 maanden gebruik van Make Lash ben ik erg tevreden over de resultaten. Het duurde ongeveer een maand tot 5 weken voor ik verschil zag maar mijn wimpers zien er nu zoveel dikker en steviger uit. Ik gebruik nog steeds dezelfde Make Lash. Ik kocht een nieuwe Make Lash omdat ik dacht dat ik de vorige al zou opgebruikt hebben maar ik gebruik de eerste nog steeds. Ik kan het product alleen maar ophemelen want sinds ik het gebruik ben ik veel tevredener over mijn wimpers.

An

Rate this post