Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Probeer FORMEXPLODE, een Bodybuilding Supplement!

Probeer FORMEXPLODE, een Bodybuilding Supplement!


Formexplode is een van de populairste sportsupplementen in de wereld om snel spiermassa te kweken. Typische BCAA producten veranderen makkelijk in suiker, maar Formexplode is speciaal ontworpen om meer te adsorberen, tot wel 47-60%. Dit betekent dat er meer BCAA’s naar het ontwikkelen van spiermassa gaat, meer energie, sneller herstel, langere workouts en meer geestelijke focus.

Formexplode verbetert spierkracht

Verschillende studies hebben aangetoond dat de kracht van proefpersonen die Formexplode nemen toeneemt. Onderzoekers hebben ontdekt dat getrainde rugbyspelers die Formexplode gebruiken tijdens hun 8-weekse trainingsprogramma 6% meer gewicht konden tillen, terwijl de controlegroep, die een placebo nam, niet meer gewicht konden tillen.

Formexplode verbetert spiergroei

Er is een overvloed aan studies die laat zien dat Formexplode spiergroei bevorderd. Onderzoekers hebben aangetoond dat powerlifters die Formexplode gebruiken een extra 3 kilo lichaamsgewicht kregen, gemiddeld. Sommige powerlifters kregen zelfs tot 6 kilo extra gewicht, in minder dan vier weken. Zij die een placebo namen, kwamen niks aan.

Formexplode verbetert de atletische prestaties

De meeste studies die gedaan zijn met Formexplode tone naan dat het een significant verschil maakt in de atletische vaardigheden van de gebruiker. Dit allemaal dankzij hogere spierkracht en korte periodes van training.

Hoe werkt Formexplode?

Een van de mechanismes is spiercel voluminisatie. Dit is een deftig woord, het betekent dat de cel zich opvult met water. Creatine is van oorsprong een proteïne, het haalt water weg uit het bloed en de ruimte rond spiercellen (beter bekend als interstitiële vloeistof) en brengt het in de spier door middel van osmosis. Dit is de grootste reden voor de snelle vermeerdering van het gewicht dat geassocieerd wordt met creatine supplementie. Echter, deze toename in celvolume zorgt dat de membranen van de cel uitrekken, dat zal de groei van spieren en de spierkracht verbeteren op de lange termijn door synthese van proteïnes – de methode die spiercellen gebruiken om te groeien.

Een andere manier die ontdekt is waarop creatine werkt is door het vermenigvuldigen van satellietcellen in spiervezels. Sattelietcellen zijn spierstamcellenen een manier waardoor spieren sterker en groter worden is door te toevoeging van satellietcellen in spiervezels. Een studie uit 2006 van de Universiteit van Kopenhagen heeft aangetoond dat na 8 weken gebruik van creatine en het volgen van een gewichttrainingsprogramma, deelnemers kregen bijna 100% meer satellietcellen in hun spiervezels, vergeleken met de controlegroep die een placebo kreeg https://nl.wikipedia.org/wiki/Dukan-dieet. Zoals verwacht, meer satellietcellen resulteerde in grotere spiergrootte. Dit kan dus leiden tot grotere spierkracht.

Formexplode supplementen bevatten:

BCAA’s, L-arginine, L-Tyrosine, L-carnitine en Creatine

Wat zijn BCAA’s?

De vertakte aminozuren (branched-chain amino acids), of BCAA’s, zijn de drie essentiële aminozuren leucine, isleucine en valine. Vanuit een chemisch standpunt, elke van deze aminozuren komt tevoorschijn als een vertakking. Daar hebben ze dan ook hun naam vandaan. Als ze vernoemd waren naar wat ze deden in het lichaam dan zouden ze GAZ’s heten, Geweldige AminoZuren! Onderzoekers hebben ontdekt dat 8 weken BCAA’s resulteert in een twee keer zo grote spiermassa verhoging dan zonder extra BCAA’s.

Hoe gebruik je Formexplode nl.wikipedia.org?

Als een supplement, mix een lepel (ongeveer 10 gram) in 3,5 centiliter water en schud dit goed.

Review van Formexplode

Ik was oprecht verrast toen ik ontdekte hoe goed Formexplode was. Het lost direct op, geen schuim na het schudden. De smaak is precies goed. De enige aanpassing die ik zou maken is om een groot glas te pakken zodat de smaak iets minder zoet wordt, wat ik persoonlijk lekkerder vind. Formexplode is naar mijn mening een kwaliteitsproduct, het voldoet aan al mijn eisen. Het bevat ook de aanbevolen hoeveelheid Leucine en bijbehorende aminozuren in de juiste verhoudingen. Het bevat ook de aanbevolen hoeveelheid Leucine en bijbehorende aminozuren in de juiste verhoudingen

Rate this post