Gezond afvallen | betekeniseconomie-in-twente.nl

Ik heb mijn blog opgezet voor degenen die graag een gezonde levensstijl willen beginnen. Op mijn blog vindt u alleen informatie bevestigd door experts en advies over gezond eten en verstandig gewichtsverlies.

Voorjaarsmoeheid

Voorjaarsmoeheid


Het voedsel dat wij in de winter gebruiken is minder blootgesteld  aan de zon. Ons eten is in de herfst- en winterperiode nu eenmaal anders. In de periode van de donkere dagen profiteren wij nu eenmaal minder van de nodige vitaminen en mineralen. Daarbij hebben we in deze mindere periode vaak minder lichaambeweging en nemen we te weinig frisse lucht tot ons. Slakken in ons lichaam stapelen zich op en uiteindelijk resulteert dat in een voorjaarsmoeheid. Wat kunnen we eraan doen?

De afvalslakken zullen ons lichaam moeten verlaten, waardoor ons lichaam minder belast wordt. Een ontslakkingskuur in het voorjaar kan ons daarbij helpen. De kuur die wij als voordeelpakket aanbieden, bestaat uit Pure Aloë Vera Sap, Darmflora Opbouw en Spijsvertering. Hierdoor wordt er gereinigd, opgebouwd en aangevuld.

Naast de natuurlijke ondersteuning van goede supplementen moeten we ook zorgen voor meer lichaamsbeweging en ademhalingsoefeningen. Door stevige wandelingen zullen wij veelm opgehoopte slakken uitademen en ook door te zweten zullen we huidfunctie stimuleren en daardoor het lichaam ontgiften.

Eet voedsel dat rijk is aan vitaminen en mineralen bij voorjaarsmoeheid.

Ik heb al aangegeven dat voorjaarsmoeheid te maken heeft met afvalslakken en een tekort aan vitaminen en mineralen. Maak daarom veelvuldig gebruik van vers seizoensfruit en van verse salades (natuurlijk biologisch). Ook het eten van rauwkost zal een gunstige uitwerking hebben. Vermijd koffie en/of zwarte thee of verminder drastisch. Drink in plaats daarvan veel water en kruidentheeën.

Velen zijn van mening dat een voorjaarskuur aan haar doel heeft beantwoord als hierdoor de darm grondig gereinigd is. Iedere kuur moet niet alleen maar reinigen, maar ook opbouwen en genezen. Succes!

Rate this post